Silk & Spicy

Foodie R 10 listopada 2012

Silk & Spicy to nowy lokal z kuchnią tajską i sushi, który powstał niedawno na Żurawiej. Właścicielami nowej restauracji są twórcy m.in. konceptu Thai Wok (sieć barów szybkiej obsługi zlokalizowanych głównie z centrach handlowych). Szefem kuchni w  Silk & Spicy jest Thanawata Na Nagara z Tajlandii, a Sushi Masterem Tomasz Godlewski. W menu znajdziemy dania kuchni tajskiej i japońskiej. Wszystkie dania dostępne są na miejscu, ale można je także zamówić do domu.

Silk & Spicy

 

INFORMACJE PRAKTYCZNE:

Adres: ul. Żurawia 16/20

Telefon: 22 629 70 12

Strona internetowa: Facebook

Rodzaj kuchni: tajska, sushi

Średnie ceny:  30-50 zł za danie główne

Klimat / Atmosfera: elegancko, ale nie zobowiązująco

Dzielnica: Śródmieście

RECENZJE BLOGERÓW (2):

Nakarmiona Starecka (grudzień 2012)

Restaurantica.pl (październik 2012)


Pokaż Warsaw Foodie na większej mapie