Spring Roll

Foodie R 14 stycznia 2013

Spring Roll to nowa azjatycka restauracja, która otworzyła się pod koniec grudnia na Szpitalnej, w miejscu po nieistniejącej od jakiegoś czasu restauracji Orchidea. W karcie przeważa kuchnia wietnamska, ale znajdziemy w niej także dania z Chin, Japonii i Tajlandii. Oddzielna karta jest poświęcona daniom typu „gorący kociołek”, które są obecnie bardzo popularne w Europie, a ostatnio pojawiają się także w restauracjach w Warszawie. W kuchni Spring Roll gotują Azjaci, z Azji pochodzi także Manager i prawdopodobnie właściciele lokalu.

Spring Roll

INFORMACJE PRAKTYCZNE:

Adres: ul. Szpitalna 3,  Warszawa

Telefon: 22 468 12 64

Godziny otwarcia:  codziennie 11:00-23:00

Strona internetowa: Facebook

Rodzaj kuchni: azjatycka

Średnie ceny: 25-50 zł / danie główne

Klimat / Atmosfera: na luzie

Dzielnica: Śródmieście

RECENZJE BLOGERÓW (2)

Restaurantica.pl (styczeń 2013) by Foodie R

Pyza Made in Poland (styczeń 2013)


Pokaż Warsaw Foodie na większej mapie