BreadBar otwarty

Foodie F 27 kwietnia 2013

Dziś w samo południe na Oleandrów otworzył się BreadBar, który Warsaw Foodie zapowiadało tydzień temu. BreadBar jest w połowie sklepem, w połowie bistro. Oferuje pieczywo z własnego pieca i zakwasu, przygotowywane na polskiej mące. W menu bistro kanapki, sałatki, sery i wino. Produkty pochodzą z zaprzyjaźnionych włoskich winiarni i serowarni. Od przyszłego tygodnia do oferty dołączą również polskie sery zagrodowe. Wina podawane są tu w karafkach, w ofercie jest kilka podstawowych włoskich win i Prosecco.

 

PRAKTYCZNE INFORMACJE:

Adres: ul. Oleandrów 8, Warszawa

Godziny otwarcia:  Pon – Niedz 8:00-22:00

Telefon: +48 793 933 553

Strona internetowa: Facebook Fanpage

Rodzaj kuchni: przekąski

Średnie ceny: 10-30zł

Klimat / Atmosfera: luźna

Dzielnica: Śródmieście


Pokaż Warsaw Foodie na większej mapie