MOMU.gastrobar

Foodie F 29 kwietnia 2013

MOMU.gastrobar jest nowym miejscem otwartym w sobotę przez właścicieli AIOLI. Z założenia jest gastrobarem, co ma oznaczać przenikanie się kuchni i baru. Miejsce charakteryzuje się długimi godzinami otwarcia – jest czynne od rana do 2giej w nocy. Szefem kuchni jest tu Australijczyk Michael Gay. W menu znajdziemy śniadania, lunche, hot dogi, kilka dań głównych z owoców morza i drobne desery, najważniejszą jego częścią są jednak tapasy – drobne przekąski, które możemy zamawiać w ilości 4 lub 6 i wybierać z listy dziesięciu dostępnych. Na początku maja MOMU.gastrobar otworzy ogródek i zacznie podawać alkohol.

Momu-Gastrobar-Wejscie 

PRAKTYCZNE INFORMACJE:

Adres: Wierzbowa 11, Warszawa

Godziny otwarcia:  Pon – Niedz 9:00-2:00

Telefon: +48 506 100 001

Strona internetowa: Facebook Fanpage

Rodzaj kuchni: międzynarodowa

Średnie ceny: 25-40zł

Klimat / Atmosfera: luźna

Dzielnica: Śródmieście

Menu specjalne: 4 lub 6 sztuk tapas

RECENZJE BLOGERÓW (3):

Restaurantica.pl  (maj 2013) by Foodie R

Pyza Made in Poland (maj 2013)

Nakarmiona Starecka (kwiecień 2013)


Pokaż Warsaw Foodie na większej mapie

  • Nowo otwarty Momu.gastrobar serwuje zamkniętą w słoiku Azję Południowo-Wschodnią – kilka słów o kultowej wietnamskiej zupie pho ze słodkimi owocami liczi znajdziecie na http://pyzamadeinpoland.pl/#/momu-gastrobar

  • Łukasz

    Właśnie wróciłem z lunchu. Jedzenie beznadziejne. Zapach starego tłuszczu zaatakował nawet ubrania. W biurze zapytano mnie czy byłem u Chińczyka bo śmierdzi starym tłuszczem. Nie polecam ze względu na fatalne jedzenie…

  • ROMAN

    Nowa karta powala na łopatki, patelnia z wołowiną i krewetkami skutecznie wykarmiła parę wykarmionych kochanków. Gorąco polecam!

  • Mateusz

    5 chapter nowej karty miażdży!

  • Ignacy

    Sztos!