Dziao

Foodie R 10 lutego 2014
Na Podwalu otworzył się niedawno nowy lokal z kuchnią chińską – Dziao. To chińska pierogarnia, która specjalizuje się w daniach z prowincji Jiangsu. W menu znajdziemy spory wybór pierogów z różnymi nadzieniami np. z wołowiną, kapustą kiszoną i grzybami, szpinakiem i pieczarkami czy krewetkami.  Oprócz chińskich pierogów zjemy tu zupy i sałatki (np. kimchi czy sałatkę z wodorostami).
Dziao

żródło: Dziao Facebook

INFORMACJE PRAKTYCZNE:

Adres: ul. Podwale 19, Warszawa

Telefon: 22 468 16 68

Godziny otwarcia:  codziennie 11:00-22:00

Strona internetowa: Facebook

Rodzaj kuchni: chińska

Średnie ceny:  do 20 zł (pierogi 14 zł,  sałatki, zupy 6 zł)

Klimat / Atmosfera: luźna, barowa

Dzielnica: Śródmieście

RECENZJE BLOGERÓW (1)

Pyza Made in Poland (styczeń 2014)

 


Pokaż Warsaw Foodie na większej mapie