Ekologiczne menu restauracji Fusion

Foodie F 3 kwietnia 2014

Restauracja Fusion hotelu Westin wprowadza nowe ekologiczne menu, w których zaproponuje dania oparte o produkty ekologiczne. W ten sposób szef kuchni Janusz Korzyński przyłącza się do „Ruchu Dobrego Samopoczucia” – kampanii ogłoszonej globalnie przez Westin. Celem kampanii jest poprawa dobrego samopoczucia. Przez dwa miesiące restauracja Fusion będzie oferować m.in. Wędzonego pstrąga na ciepło z galaretką z owocu noni, blinami gryczanymi i selerem, Toskańską zupę z pieczonymi wiosennymi warzywami, wędzonym boczkiem i ekologicznymi ziarnami Quinoa, Truskawkowe carpaccio z lodami jogurtowymi i ekologicznymi owocami goji.

Truskawkowe carpaccio

Zdjęcie: Materiały restauracji Fusion

GDZIE: Restauracja Fusion Hotelu Westin, ul. Al. Jana Pawla II 21, Warszawa

KIEDY: Kwiecień-Maj 2014