Restauracja Dwie Trzecie organizuje targ rybny w każdą środę i czwartek od 18:00. W te dni restauracja wprowadza do swojego menu różne ryby i owoce morza pochodzące głównie z Morza Śródziemnego. Goście mają także możliwość kupienia ryb na wynos. Na talerzach rybom towarzyszą grillowane warzywa i pieczone ziemniaki lub domowe frytki. Można również wybrać sos lub salsę. Co tydzień zmienia się wybór ryb i owoców morza, dostępne bywają: papugoryba, diabeł morski, gładzica, raja, turbot, kielec, tuńczyk, kulbin, kurek czerwony, makrela, dorada, labraks, ostrygi fin de claire, krewetki, langustynki, homary, małże brzytwy, mule, przegrzebki i wiele innych.

TargRybny-640x427-640x290

Zdjęcie: Materiały Dwie Trzecie

GDZIE: Restauracja Dwie Trzecie, Wilcza 50/52, Warszawa

STRONA INTERNETOWA: Facebook

KIEDY: każda środa i czwartek

 

Tekst sponsorowany