La Rotisserie wprowadza nowe wiosenne menu „Prosto z targu”. Paweł Oszczyk, szef kuchni La Rotisserie, zaproponuje pięć autorskich dań, które zmieniać się będą każdego tygodnia. Od poniedziałku do soboty goście będą mogli wybierać z pięciu propozycji i komponować własny dwu- lub trzydaniowy posiłek. Każde menu obejmuje przystawkę, zupę, danie główne mięsne oraz rybne oraz deser. Propozycja zakłada pełną dowolność wyboru dań – można wybrać np. zupę i deser lub dwa dania główne. W menu startującym jutro znajdą się m.in. Sałatka Liońska ze szparagami i chrupiącym jajkiem; Kremowa zupa z białych szparagów z czekoladą z palmiersami orzechowymi i sezonowaną szynką; Pieczona pierś z pulardy kukurydzianej w towarzystwie chłodnika z botwinki; Pieczony filet z pstrąga zimnowodnego, serwowany z potrawką z kalmarów z czosnkiem niedźwiedzim i brązowym ryżem; Panna cotta z rabarbarem, galaretką z Sauterna i bazylią. „Prosto z targu” w La Rotisserie rozpoczyna się 25 marca.

 La_Rotisserie_original (640x284)

GDZIE: La Rotisserie, ul. Kościelna 12, Warszawa

STRONA INTERNETOWA: www.rotisserierestaurant.com.pl

KIEDY: od poniedziałku do soboty w godzinach 12:00 – 17.00, począwszy od 25. marca

CENA: dwudaniowy posiłek w cenie 78 zł, a trzydaniowy – 88 zł