Buczer

Foodie F 1 kwietnia 2015

Nowy sklep mięsny z interesującą ofertą powstał na Mokotowie. Buczer rozbiera mięso na miejscu. W ofercie jest wołowina sezonowana z bydła mięsnego odmian Limousine i Charolaise, hodowanych na Mazurach, poddawanych czterotygodniowemu procesowi dojrzewania. Kupimy tu również jagnięcinę, cielęcinę, dziczyznę, a także duży wybór swojskich i importowanych wędlin i kiełbas. Mięso można też na miejscu zmielić na burgera lub tatara

Buczer (640x360)

Zdjęcie: Buczer Fanpage

PRAKTYCZNE INFORMACJE:

Adres: Puławska 35, Warszawa

Godziny otwarcia: pon. – piąt.: 10:00 – 19:00, sob.: 10:00 – 16:00

Telefon: 22 6461803

Strona internetowa: Facebook

Dzielnica: Mokotów

  • Janina

    Czy u was można kopić mięso typu Hallal?

  • Bogusław

    Jestem za

  • Genowefa

    Ja, na przykład, nie życzę sobie mięsa hallal i męczenia zwierząt.

  • Markfiszer

    Kosher i buddyjskie veggie style też do rozważenia – każdy kupuje jak mu pasuje i nie grymasi