Organitheka

Foodie F 13 października 2015

Twarda ostatnio jest w natarciu. Pod koniec sierpnia otworzyło się tam nowe roślinne bistro Organitheka. Tutejsze dania są roślinne, ekologiczne, przygotowywane na świeżo, produkty pochodzą od lokalnych rolników. Szefem kuchni jest Marcin Wygocki. Zjemy tu śniadania – np. owsiankę czy jaglankę z owocami, waniliowy lub kakaowy pudding z kaszy jaglanej z owocami, lunche – codziennie jest zupa dnia, danie dnia, raw chlebek z humusem i sałatką, są także zdrowe słodycze i wybór tłoczonych na zimno soków.

Organitheka (640x427)

Zdjęcie: Organitheka Fanpage

PRAKTYCZNE INFORMACJE:

Adres: Twarda 1, Warszawa

Godziny otwarcia: poniedziałek – piątek: 9:00 – 18:00

Telefon: 500 701 516

Strona internetowa: www.organitheka.pl

Rodzaj kuchni: roślinna

Średnie ceny: 15-20zł

Klimat / Atmosfera: luźna

Dzielnica: Śródmieście