Rozbrat 20 Bakery and Wine Corner

Foodie F 1 grudnia 2015

Zapowiadane przez nas w połowie listopada nowe Rozbrat 20 Bakery and Wine Corner otworzyło się dzisiaj na Powiślu. Właścicielem miejsca jest Daniel Pawełek (dotychczas m.in. Butchery&Wine). To piekarnia, sklep z winem i restauracja. W powiększonej powierzchni dotychczasowego lokalu można zjeść śniadanie, lunch, kolację i tutejsze wypieki oraz napić się wina – jedna z sal otrzymała status Salon de vin i oferuje spory wybór win (również na kieliszki). Można tu też kupić na wynos pieczywo wypiekane na miejscu i oczywiście wino.

 Rozbrat 20 Bakery Foodie

PRAKTYCZNE INFORMACJE:

Adres: Rozbrat 20, Warszawa

Godziny otwarcia: Pon – Sob 8:00 – 22:00

Telefon: 22 416 62 66

Strona internetowa: Facebook

Rodzaj kuchni: śniadania, lunche, wypieki

Średnie ceny: pieczywo 7-12zł, śniadania 12-25zł, sałatki 20-32zł, dania główne 40-90zł

Klimat / Atmosfera: luźna

Dzielnica: Powiśle