Pop Up Ferment wkrótce

Foodie F 20 marca 2016

Uwaga! Z cyklu „piszemy o tym pierwsi na rynku” – już wkrótce rozpocznie działalność unikalny w Polsce koncept gastronomiczny Pop Up Ferment. Za stronę kulinarną przedsięwzięcia odpowiedzialny jest szef kuchni Krzysztof Rabek, znany do tej pory z poznańskiego HUGO i warszawskiej Odette. Pop Up Ferment ma działać w myśl zasady „Less expensive, less formal, more fun”. Od środy do soboty w Rozbrat 20 Krzysztof Rabek będzie oferować swoje autorskie pięciodaniowe menu degustacyjne w stylu  neo bistro. Menu kosztować będzie 90zł / osoba. Główne założenia kuchni to bezpretensjonalne kreacje, warzywa i tańsze kawałki mięsa w roli głównej. Pop Up Ferment ma być miejscem na luzie, gdzie kucharze nie tylko gotują, ale i podają jedzenie. Pierwsza kolacja jest w planie 13 kwietnia, pop up ma funkcjonować przez 3 miesiące. Przewidujemy hit, warto zarezerwować stolik już dziś, a na pewno w tym tygodniu.

P1200638

GDZIE: Rozbrat 20 Bakery and Wine Corner, Rozbrat 20, Warszawa  

KIEDY: środy – soboty, od 13 kwietnia do 13 lipca 2016, od godz. 18:30

TELEFON: 22 416 62 66

STRONA INTERNETOWA: Facebook