Malika, finalistka I edycji Top Chefa zaprasza na cykl Dinner with a view. From the fire to the table. W ramach cyklu odbędą się specjalne kolacje w plenerowych restauracjach zaaranżowanych nad rzeką, nad morzem i w górach. Dania będą przygotowane według siedmiu technik gotowania na ogniu i serwowane prosto z ognia na elegancki stół. Pierwsza kolacja pod hasłem „Rzeka” odbędzie się już 11 czerwca nad rzeką Narew. Malika przygotuje specjalne menu degustacyjne razem ze słoweńską szefową kuchni Aną Ros, a także z Witkiem Iwańskim, szefem kuchni restauracji Aruana w Hotelu Narvil, który jest partnerem wydarzenia. W menu znajdą się m.in. raki z botwiną i śmietaną, wędzony w dymie sandacz, dzikie kwiaty, orlica. Kolejne wydarzenia – plenerowe kolacje w górach i nad morzem zaplanowano na jesień.

Dinner with a view

Kiedy: 11 czerwca 2016

Strona internetowa: dinnerwithaview.pl

Koszt: 450 zł/osobę (alkohole – wine pairing, vodka pairing – w cenie)

Rezerwacje: dinnerwithaview.hotelnarvil.pl