Źródło zdjęcia: materiały Akademii Kulinarnej Whirlpool

Źródło zdjęcia: materiały Akademii Kulinarnej Whirlpool

W nadchodzące soboty w Akademii Kulinarnej Whirpool odbędą się następujące warsztaty kulinarne:

28.05 – 11.00: MISSION (IM)POSSIBLE, CZYLI JAK GOTOWAĆ DLA NIEJADKA
Warsztat dla rodziców (ale również babć i dziadków) małych niejadków. Z  tym problemem zmierzą się Dorota Minta (psycholog) oraz Marco Ghia, który jako ostatecznych argumentów użyje makaronów oraz pizzy.

 28.05 – 18.00: OTWARCIE SEZONU GRILLOWEGO Z THE CRAZY BUTCHER
Niestety na ten warsztat został już sprzedany komplet miejsc. 

4.06 – 11.00: PROSTOTA I OBFITOŚĆ, CZYLI CZERWIEC Z QMAMKASZE.PL
Maia Sobczak, dietoterapeutka i blogerka pokaże jak łączyć różne kasze z owocami i warzywami dostępnymi w ostatnich tygodniach wiosny.

11.06 – 10.30: CO JEŚĆ W CIĄŻY, CZYLI WARSZTATY DIETETYCZNE DLA PRZYSZŁYCH MAM
Katarzyna Błażejewska-Stuhr, dietetyk, będzie obalać mity „produktów zakazanych” w ciąży, przybliży wiedzę  na temat zdrowego odżywiania i zaproponuje kilka dań urozmaicających dietę ciążową.

11.06 – 16.00: ZAKRĘĆ SIĘ NA DŻEMY I GALARETKI
Marco Ghia nauczy jak zrobić domowe przetwory z owoców i warzyw (m.in. cebuli) z dodatkiem mięty, imbiru, cynamonu, tymianku, żurawiny i chilli.

GDZIE: Soho Factory, ul. Mińska 25, Warszawa

ZAPISY: akademiakulinarnawhirlpool.pl/warsztaty

KOSZT: 195 zł/osoba

 

Tekst powstał w wyniku współpracy z Akademią Kulinarną Whirlpool