To i Tamto

Foodie F 27 lipca 2016

Nowa restauracja z otwartą kuchnią powstała na Służewcu przy Obrzeżnej. To i Tamto serwuje interesującą kuchnię w ramach śniadań, lunchów i kolacji. Jest też cocktail barem i sklepem. Codziennie Śniadania zjemy tu codziennie od 8:00 – w menu m.in. Grzanka ze szpinakiem, boczkiem i jajkiem pochette; bajgiel domowej roboty z łososie i sałatą. Lunche dostępne są od poniedziałku do piątku w godz. 12:00 – 16:00. W karcie dań wieczornych znajdziemy m.in. sorbet z pieczonego łososia ze świeżym ogórkiem i arbuzem; ragout z zielonej soczewicy z ziołowym twarożkiem kozim; czy pstrąga tęczowego w papirusie.

To i tamto

Zdjęcie: To i Tamto Fanpage

PRAKTYCZNE INFORMACJE:

Adres: ul. Obrzeżna 3, Warszawa

Godziny otwarcia: Pon – Niedz 8:00 – 22:00

Telefon: 506 331 319

Strona internetowa: Facebook

Rodzaj kuchni: międzynarodowa

Średnie ceny: dania główne 25-49zł

Klimat / Atmosfera: luźna

Dzielnica: Mokotów