Youmiko Vegan Sushi świętuje swoją pół-rocznicę. Z tej okazji miejsce zorganizowało weekend Kaiseki by Gniłka & Gnatowski. Kaiseki jest tradycyjnym japońskim posiłkiem złożonym z kilku dań serwowanych w ściśle określonej kolejności. W Youmiko skosztujemy 100% wegańskiej interpretacji. W najbliższą sobotę i niedzielę miejsca zaprasza na brunch i kolację przygotowaną przez Michała Gniłkę i Pawła Gnatowskiego. W menu m.in. carpaccio z rzepy i kalarepy, kukurydza kakiage w tempurze czy sernik z matchą. Zarówno kolacji jak i brunchowi towarzyszyć może selekcja win naturalnych oraz napojów bezalkoholowych dopasowanych do poszczególnych potraw.

Youmiko Kaiseki Foodie (640x396)

GDZIE: Youmiko Vegan Sushi, ul. Hoża 62, Warszawa

KIEDY: Sobota i Niedziela, 23-24 lipca, 2016

CENY: Brunch 5 pozycji (w godz. 12 – 17) 49 zł/os, kolacja 9 pozycji (w godz. 18 – 22) 109 zł/os

REZERWACJE: 22 404 67 36, hello@youmiko.vg

STRONA INTERNETOWA: Facebook Event

RELACJE BLOGERÓW:

Froblog by Foodie F (July 2016)