Bez Tytułu

Foodie F 16 sierpnia 2016

Nowa restauracja i bar z ciekawym designem i interesującą międzynarodową kuchnią powstała przy Poznańskiej 16, w kamienicy vis a vis Signature. Nazywa się Bez Tytułu. Miejsce jest dość eleganckie, ale bezpretensjonalne. Szefem kuchni jest tu Francuz Erwan Debono. W jego pierwszym menu znajdziemy m.in. Carpaccio z dorady z cytrusową śmietaną, guacamole, orzechami laskowymi i jabłkami; Ślimaki w maśle ziołowo-czosnkowym; raviole z karmelizowaną cebulą, serem feta i bulionem grzybowym; Filet z makreli po prowansalsku czy pierś z kaczki z sosem z malin i orzechów nerkowca.

Bez Tytułu Foodie (640x477) 

PRAKTYCZNE INFORMACJE:

Adres: ul. Poznańska 16, Warszawa

Godziny otwarcia:

wt.-czw.: 12:00 – 22:00

piąt.-sob.: 12:00 – 23:00

Telefon: 22 251 52 88

Strona internetowa: Facebook, www.beztytulu.com

Rodzaj kuchni: międzynarodowa

Średnie ceny: dania główne 35-65zł

Klimat / Atmosfera: luźna, bezpretensjonalna

Dzielnica: Śródmieście

RECENZJE BLOGERÓW (3):

Restaurantica.pl by Foodie R (październik 2016)

Froblog by Foodie F (sierpień 2016)

Foodsnob  (wrzesień 2016)