MOD pop-up

Foodie R 6 sierpnia 2016

W każdy piątek i sobotę do końca wakacji możemy uczestniczyć w kolejnym po Pop Up Ferment restauracyjnym projekcie pop-up.  MOD pop-up to tymczasowa restauracja Hamida Trisno, właściciela i szefa kuchni restauracji MOD, który we wnętrzach Fabryki Norblina przygotowuje swoje autorskie francusko-azjatyckie dania. Karta bazująca na produktach z Bio-Bazaru ma się zmieniać co tydzień. Zjemy tu dania niedostępne na co dzień w MOD takie jak: przegrzebki w sosie pomarańczowo cytrynowym z kolendrą i arbuzem, sardynki z nowymi ziemniakami, wędzonym boczkiem, fenkułem i chilli aioli czy pomidory z pudrem truflowym.  Daniom Hamida  Trisno towarzyszą naturalne francuskie wina od Alterwina.

MOD pop-up Fabryka Norblina

źródło: MOD materiały prasowe

Gdzie: ul. Żelazna 51/51 (Fabryka Norblina), hala nr.3, stoisko Alterwina

Kiedy: każdy piątek (godz. 17:00-22:00) i sobota (10:00-16:00)  – do końca wakacji

Strona internetowa: Facebook