Pierwszy Fine Dining Week rozpoczął się wczoraj 23. sierpnia i potrwa do 31. sierpnia w Warszawie i Krakowie. Każdego dnia do 17:00 goście mogą zarezerwować stolik na kolejny dzień (i wszystkie następne) przez stronę internetową www.restaurantweek.pl. Autorskie pięciodaniowe menu degustacyjne i kieliszek aperitifu w restauracjach wyróżnianych przez przewodniki Michelin i Gault&Millau serwowane jest w specjalnej cenie 119 zł na osobę. W Warszawie w ramach Fine Dining Week zjemy w restauracjach: Akademia Smaku, Ale Gloria, Amber Room, Belvedere, Brasserie Warszawska, Butchery and Wine, Dyspensa, Focaccia, Fusion Westin, Kieliszki na Próżnej, L’Arc Varsovie, La Brasserie Moderne, Marconi, Merliniego 5, N31, Nowa Próżna, Ole!, Opasły Tom, Osteria, Rozbrat 20 Bakery & Wine Corner, Signature, Tamka 43, Venti Tre Restaurant, Vivandier.

Zdjęcie: Materiały Fine Dining Week

Zdjęcie: Materiały Fine Dining Week

KIEDY: 23. sierpnia – 31. Sierpnia

GDZIE: 24 restauracje w Warszawie

CENA: 119zł / osoba

REZERWACJE: www.restaurantweek.pl

 

Artykuł powstał we współpracy z organizatorami Fine Dining Week.