Restauracja InAzia – nowe menu za pół ceny przy rezerwacji online

Foodie R 4 września 2016

Po wakacyjnej przerwie restauracja InAzia zaprasza na nowe menu przygotowane przez szefa kuchni, Marcina Sasina. Z nowej karty szczególnie ucieszą się miłośnicy ryb i owoców morza, wielbiciele curry, a także wegetarianie. Kartę przystawek wzbogaciła grillowana ośmiornica z kolendrą, sałatą i sosem chilli, a także tatar z tuńczyka z kolendrą i chilli. Wśród rybnych dań głównych znajdziemy m.in. dorsza i turbota przygotowanego wedle upodobań gościa, czy okonia morskiego w całości. Restauracja rozbudowała także swoje propozycje dań curry.  Możemy wybrać spośród czterech różnych rodzajów curry, od najłagodniejszego żółtego do najostrzejszego zielonego. Specjalna sekcja dań w nowej karcie przeznaczona jest dla wegetarian, którzy mogą skusić się m.in. na  ryż smażony z ananasem i bazylią, czy tofu z czerwonym curry i bakłażanem. Kulinarnym smakoszom szef kuchni poleca 3-daniowe i 6-daniowe menu degustacyjne. Z okazji wprowadzenia nowego menu restauracja przygotowała specjalną ofertę. Każdy kto zarezerwuje stolik w restauracji InAzia do 24 września za pośrednictwem strony internetowej lokalu i wybierze opcję „nowe menu” może skosztować nowych dań z karty za pół ceny.

InAzia

źródło: materiały prasowe

Adres: InAzia, ul. Bolesława Prusa 2, Warszawa (Sheraton Warsaw Hotel)

Strona internetowa:  www.restauracja-inazia.pl/pl

 

Artykuł powstał we współpracy z restauracją InAzia