Rozpustny brunch w ostatnią niedzielę Stacji Mercedes

Foodie F 3 września 2016

Jutro niestety ostatnia niedziela w Stacji Mercedes w tym sezonie. Miejsce postanowiło więc umilić zakończenie sezonu. O godz. 10tej Magazyn USTA zaprosi tam na gościnny ROPUSTNY brunch szefowej kuchni Magdaleny Święciaszek. Na co dzień Święciaszek pracuje w Mące i Wodzie, wspiera Fundację Szkoła na Widelcu, współpracuje też z Food Lab Studio. W menu brunchu znajdziemy m.in. kalafiory z papilotkach z orzechami, kaparami i palonym masłem; aksamitną pastę z pieczonego w soli selera na kromkach żytniego pieczywa; pieczoną białą kiełbasę z szałwią; czy drożdżowy rwaniec z palonym masłem.

Rozpustny brunch (635x449)

GDZIE: Stacja Mercedes, aleja 3 Maja

KIEDY: Niedziela, 4. Września 10:00 – 14:00

STRONA INTERNETOWA: Facebook Event