Niedawno informowaliśmy Was o otwarciu indyjskiej restauracji Curry Leaf na Bielanach, a w piątek otworzyła się indyjska restauracja Curry Leaves w Hali Koszyki. Miejsce jest pierwszą indyjską restauracją serwującą dania na eko talerzach. W menu Curry Leaves znajdziemy m.in. pierożki samosa wegetariańskie, cebulowe i z kurczakiem, zupy (m.in. Dal, Papper Rasam), sałatki (m.in. Samundar Salad z glonami morskimi, czy Tikka Salad Chicken), a także Curry Leaves – Idli czyli delikatne, puszyste placuszki ryżowe.

Curry Leaves, Koszyki

PRAKTYCZNE INFORMACJE:

Adres: Hala Koszyki, ul. Koszykowa 63, Warszawa

Godziny otwarcia: Pon – Czw 10:00-22:00, Pt – Sob 10:00-23:30

Telefon: 729 644 499

Strona internetowa: Facebook

Rodzaj kuchni: indyjska

Średnie ceny: 12-26zł

Klimat / Atmosfera: luźna

Dzielnica: Śródmieście