Tym razem propozycja dla miłośników ryb i owoców morza. Fish Market to cykliczne wydarzenie, które odbywa się w każdy piątek w restauracji Fusion. Szef kuchni, Janusz Korzyński, zaprasza na szeroki wybór ryb i owoców morza takich jak ostrygi, mule, wyszukane gatunki ryb, sushi przygotowywane na życzenie i sashimi. Są przekąski, stacje przy których kucharze gotują na żywo, bufety, dania z woka, sałatki. Podczas kolacji można spróbować rozmaitych deserów szefa cukierni Adama Jakubowskiego, w tym także przygotowanych w oparciu o składniki superfoods. W cenie kolacji jest także wino, piwo, napoje bezalkoholowe.Fish Market Fusion

GDZIE: restauracja Fusion, Al. Jana Pawła II 21, Warszawa, Hotel Westin,

KIEDY: każdy piątek, godz. 18:00-22:30

KOSZT: 179 zł za osobę, nielimitowane jedzenie i napoje bezalkoholowe, piwo i wino.

REZERWACJE: strona internetowa restauracji, tel.  +48224508631

 

 

Artykuł powstał we współpracy z restauracją Fusion