Port Royal Fish & Oyster Bar

Foodie F 3 listopada 2016

Nowe miejsce poświęcone rybom i owocom morza otworzyło się w piątek w Hali Koszyki. Nazywa się Port Royal Fish & Oyster Bar. Miejsce ma oferować ponad 50 gatunków ryb. Co ciekawe, ryby te będzie można również kupić na wynos, a obsługa ma doradzać jak je przygotować. W menu znajdziemy ostrygi, śniadania i lunche (m.in. sardynki w pikantnym miksie, czy sałatkę z krewetkami), zupę rybną, ceviche, tatara, rybę dnia z patelni lub pieczoną w całości, a także platery owoców morza, a nawet homara grateinowanego (na zamówienie).

Port Royal Mule

Port-Royal-2

Port-Royal-3

Port Royal

PRAKTYCZNE INFORMACJE:

Adres: Hala Koszyki, ul. Koszykowa 63, Warszawa

Strona internetowa: Facebook

Rodzaj kuchni: ryby i owoce morza

Średnie ceny: śniadania i lunche 18-28zł, dania główne od 25zł

Klimat / Atmosfera: luźna

Dzielnica: Śródmieście

  • Paweł

    Proszę o rezerwacje stolika na dwie osoby w dniu 16.03.2017r. Na godz. 15-15:30
    Dziękuje ,
    Pozdrawiam,
    Paweł

  • Marta Wielkopolan

    Lokalizacja świetna. Atmosfera już od wejścia bardzo urokliwa, wystrój wnętrza zachwyca. Ciekawie skomponowane menu. Jedzenie przepyszne. Owoce morza jak i ryby bardzo świeże i wspaniałe, elegancko serwowane. Dorsz pieczony bardzo smaczny i super podany. Zupa rybna esencjonalna, o niepowtarzalnym smaku. Deser obłędny (beza Pavlova). Po raz pierwszy piłam super zieloną herbatkę – matchę, o pięknym świeżym zielonym kolorze – ogólnie super! Ewa