Świąteczny catering Hotelu Belotto

Foodie R 7 grudnia 2016

Już niedługo Święta Bożego Narodzenia. Przygotowania do Świąt można spędzić w kuchni, można też zamówić gotowe dania na przyjęcie wigilijne. Hotel Belotto, gdzie mieści się także restauracja Focaccia i cukiernia Miodowa, przygotował specjalną ofertę cateringu świątecznego. Wśród wigilijnych dań dostępnych w ofercie Hotelu Belotto znalazły się m.in.: pierogi z kapustą i grzybami, ryba po grecku, uszka z kapustą i grzybami, śledzie w oliwie z cebulką, barszcz czerwony. Możemy zamówić też świąteczne ciasta: sernik, piernik, makowiec i ciasto czekoladowe. Zamówienia można składać do 18 grudnia. 

autor: Marcin Sosnowski

autor zdjęcia: Marcin Sosnowski

 

Zamówienia:  catering@hotelbellotto.pl, 22 829 64 94, 668 592 783

Terminy: zamówienia do 18 grudnia do godz. 16:00, odbiór do 23 grudnia do godz.20:00 w Miodowa Cafe. Czas realizacji zamówienia – 3 dni.

Ceny: pasztet pieczony – 25 zł/kg, pierogi z kapustą i grzybami – 20 zł/kg, ryba po grecku – 25 zł/kg, śledzie w oliwie z cebulką – 28 zł/kg, barszcz czerwony – 15,00 zł/litr, uszka z kapustą i grzybami – 25 zł/kg, sernik – 30 zł/kg, piernik – 60 zł/kg, makowiec – 70 zł/kg, ciasto czekoladowe z prażynką – 65 zł/kg, makowiec z białym makiem – 90 zł/kg

Strona internetowa: www.hotelbelotto.pl

 

 

Artykuł powstał we współpracy z Hotelem Belotto