Bloki w słońcu

Foodie F 17 stycznia 2017

Restauracja Bloki w słońcu powstała niedawno na Ursynowie. Jak deklaruje – łączy tradycję z nowoczesnością. Szefem kuchni jest tutaj Stanisław Czyżewski. Bardzo szerokie menu podzielone jest na: przystawki, sałaty, zupy, dania główne, dania dla dzieci, pizzę i makarony, dania bezglutenowe, desery. Bloki w słońcu serwują kuchnię międzynarodową ze szczególną reprezentacją dań polskich. W menu znajdziemy m.in. śledzia w oleju lnianym, schab po warszawsku, słoneczną kaczkę czy golonkę, ale także penne salmone, pikantne krewetki z wędzoną papryką i grzankami oraz sałatkę cesarską.

Bloki w słońcu (640x427)

Zdjęcie: Bloki w słońcu Fanpage

PRAKTYCZNE INFORMACJE:

Adres: ul. Strzeleckiego 10f, Warszawa

Godziny otwarcia: Pon – Czw 11:00 – 23:00, Pt –Sob 11:00 – 2:00, Niedz 11:00 – 22:00

Telefon: 535 830 900

Strona internetowa: Facebook

Rodzaj kuchni: międzynarodowa

Średnie ceny: 21-54zł

Klimat / Atmosfera: luźna

Dzielnica: Ursynów