Drugie Dno

Foodie F 11 stycznia 2017

Nowy multitap Drugie Dno – craft beer & food powstał w grudniu przy Nowogrodzkiej. Serwuje rotacyjnie z dwunastu kranów rzemieślnicze piwo z polskich i zagranicznych browarów, a z 6 pozostałych cydry, Prosecco, beer cocktail i lemoniadę. W ofercie bywają m.in. piwa z Browaru Jana z Zawiercia czy AleBrowaru z Lęborka. Tutejsza kuchnia serwuje przekąski podkreślające smak piwa. W menu znajdziemy m.in. boczek długo pieczony z puree marchewkowo-imbirowym, pak choi i sezamem; chrupiące boczniaki z piklowanymi warzywami i wegańskim sosem aioli; sałatkę chai-ken z cynamonowym kurczakiem.

DrugieDno

Zdjęcia: Drugie Dno Fanpage

PRAKTYCZNE INFORMACJE:

Adres: Nowogrodzka 4, Warszawa

Godziny otwarcia: Pon 16:00-23:30, Wt-Cz 16:00-01:00, Pt-Sob 16:00-03:00, Niedz 16:00-23:30  

Telefon: 22 625 37 09

Strona internetowa: Facebook

Rodzaj kuchni: przekąski

Klimat / Atmosfera: luźna

Dzielnica: Śródmieście