Saska Kępa ma nową restaurację. W lokalu po słynnym Passe Partout, funkcjonującym przez wiele lat przy Zwycięzców, otworzyło się nowe miejsce – The Bell. Szefem kuchni został tutaj Łukasz Kawaller – znany m.in. z programu telewizyjnego Hell’s Kitchen. Zjemy tu dania kuchni międzynarodowej. W pierwszym krótkim menu znalazł się m.in. tatar wołowy z piklami, żółtkiem i chrzanem; dorsz z sosem cafe de paris i brukselką; kaczka z lawendą, serem i jeżyną; dzik z jarmużem salsefia i grzybami. The Bell proponuje również codzienne lunch menu w cenie 30zł za zupę, danie główne i deser.

The Bell (640x452)

Zdjęcie: The Bell Fanpage

PRAKTYCZNE INFORMACJE:

Adres: ul. Zwycięzców 21, Warszawa

Godziny otwarcia: pon – sob 12:00-23:00, niedz 12:00-22:00

Telefon: 533 210 222

Strona internetowa: Facebook

Rodzaj kuchni: międzynarodowa

Klimat / Atmosfera: luźna

Dzielnica: Saska Kępa