Ave Pizza

Joanna Mróz 3 września 2013

Na Powiślu w sobotę otworzyła się Ave Pizza, którą zapowiadałyśmy jakiś czas temu. Ave Pizza należy do właścicieli dawnego Rubikonu i Syreny, rodziny Januszkiewicz. Karta Ave Pizza jest krótka. Znajdziemy w niej wybór przystawek i sałatek, makarony z pieca, no i oczywiście kilkanaście rodzajów pizzy z podziałem (znanym w Warszawie już z Mąka i Woda) na pizza bianca i rossa. Do przygotowywania pizzy ściągnięto Włochów Fabio i Massimiliano, doświadczonych pizzaiolo, których rodziny zajmują się pizzą od pokoleń.

 Ave Pizza Topiel

PRAKTYCZNE INFORMACJE:

Adres: ul. Topiel 12, Warszawa

Godziny otwarcia:  Pon – Niedz 12:00 – 22:00

Telefon: 22 828 85 07

Strona internetowa: Facebook Fanpage

Rodzaj kuchni: włoska

Średnie ceny: 20-30zł

Klimat / Atmosfera: luźna

Dzielnica: Powiśle

RECENZJE BLOGERÓW (2):

Froblog.pl by Foodie F (wrzesień 2013)

Krytyka Kulinarna (wrzesień 2013)


Pokaż Warsaw Foodie na większej mapie