Restauracja Sepia mieści się w pasażu na osiedlu przy Powstańców Śląskich. Działa niecały rok. Jej szefem kuchni i właścicielem jest Jędrzej Kraus, który zdobywał doświadczenie pracując w restauracjach w Sydney. Proponuje gościom kreatywną kuchnię międzynarodową w ciekawej, niekonwencjonalnej odsłonie. Menu lokalu często się zmienia. W bieżącym znajdziemy m.in. przepiórkę z kapustą włoską, grillowany filet z halibuta i parfait z białej czekolady i malin z orzechowym dacquise i czekoladowym musem.
INFORMACJE PRAKTYCZNE:
Adres: ul. Powstańców Śląskich 106 , Warszawa
Telefon: 608 640 105
Strona internetowa: Facebook
Godziny otwarcia: wt.-piąt. 16:00-22:00, sob-niedz. 13:00-22:00
Rodzaj kuchni: międzynarodowa
Średnie ceny: dania główne 25-55
Klimat / Atmosfera: na luzie
Dzielnica: Bemowo
RECENZJE BLOGERÓW (3)
Asiathinkshings (sierpień 2012)
Restaurantica.pl (lipiec 2012) by Foodie R
,,
MEDIA ONLINE I DRUKOWANE (1)
Co Jest Grane by Maciej Nowak (lipiec 2012)
Pokaż Warsaw Foodie na większej mapie
5 odpowiedzi na “Sepia”
Absolutnie wspaniale jedzenie! Kierunek- Bemowo!!! Warto zdecydowanie
Potwierdzam. Są restauracje i jest Sepia.
Kompozycje składników i smaków- wyśmienite!
Choć na Bemowie jadę z Mokotowa, na prawdę warto!!!! Super kuchnia, obsługa, miła atmosfera.
Super miejsce. Górka cielęca rządzi! Jedzcie na Bemowo! Warto