Skandal Bistrobar, zapowiadany przez nas czas temu, otworzył się wczoraj. Miejsce od rana podaje kawę parzoną na kilka sposobów, piecze także swoje pieczywo z francuskiej mąki Toureselin. Pieczywo i wiele innych produktów dostępne będą także w tutejszych delikatesach. Kuchnia Skandalu to krótka, bardzo często zmieniana karta. W tym tygodniu zjemy tu m.in. tatar z kaczki, krem z pasternaku z jabłkiem i filet z dorsza. Bistrobar czeka na koncesje, po jej otrzymaniu ruszy Winobar, w którym będzie można znaleźć ponad sto rodzajów wina.
PRAKTYCZNE INFORMACJE:
Adres: ul. Sienkiewicza 4, Warszawa
Godziny otwarcia: Pon – Czw 7:30 – 0:00, Pt 7:30 – 1:00, Sob 9:00 – 1:00, Niedz od 9:00 – 0:00
Telefon: 22 350 04 44
Strona internetowa: Facebook
Rodzaj kuchni: międzynarodowa
Klimat / Atmosfera: luźna
Dzielnica: Śródmieście
Pokaż Warsaw Foodie na większej mapie








4 odpowiedzi na “Skandal BistroBar”
http://www.goodplacewarsaw.pl/restauracja/skandal/
Pozdrawiamy,
GPW
Chef – Jacek Wolfram!
jak z cenami?
W staciu My kontra Skandal wynik 1:1.
Ogólnie pozytywnie, chociaż nie bez drobnych wpadek.
Zapraszamy do pełnej recencji na: http://oh-my.pl/smakujemy/skandal-bistrobar/