Skandal BistroBar

Joanna Mróz 20 lutego 2014

Skandal Bistrobar, zapowiadany przez nas czas temu, otworzył się wczoraj. Miejsce od rana podaje kawę parzoną na kilka sposobów, piecze także swoje pieczywo z francuskiej mąki Toureselin. Pieczywo i wiele innych produktów dostępne będą także w tutejszych delikatesach. Kuchnia Skandalu to krótka, bardzo często zmieniana karta. W tym tygodniu zjemy tu m.in. tatar z kaczki, krem z pasternaku z jabłkiem i filet z dorsza. Bistrobar czeka na koncesje, po jej otrzymaniu ruszy Winobar, w którym będzie można znaleźć ponad sto rodzajów wina.

Skandal

Zdjęcie: Materiały Skandal

PRAKTYCZNE INFORMACJE:

Adres: ul. Sienkiewicza 4, Warszawa

Godziny otwarcia: Pon – Czw 7:30 – 0:00, Pt 7:30 – 1:00, Sob 9:00 – 1:00, Niedz od 9:00 – 0:00

Telefon: 22 350 04 44

Strona internetowa: Facebook  

Rodzaj kuchni: międzynarodowa

Klimat / Atmosfera: luźna

Dzielnica: Śródmieście



Pokaż Warsaw Foodie na większej mapie

4 odpowiedzi na “Skandal BistroBar”

  1. Mariusz napisał(a):

    Chef – Jacek Wolfram!

  2. Ola napisał(a):

    jak z cenami?

  3. Magda napisał(a):

    W staciu My kontra Skandal wynik 1:1.
    Ogólnie pozytywnie, chociaż nie bez drobnych wpadek.
    Zapraszamy do pełnej recencji na: http://oh-my.pl/smakujemy/skandal-bistrobar/

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *