Piekarnia Pajda Chaps powstała niedawno na Powiślu. To kawiarnia i jednocześnie sklep firmowy Piekarni Tomaszewscy na Żytniej. Pieczywo Pajda Chaps nie zawiera dodatków chemicznych i polepszaczy. Chleb produkowany jest na naturalnych zakwasach. Założycielem piekarni jest nestor polskiego piekarstwa mistrz Andrzej Tomaszewski, który pieczeniem chleba zajmuje się od 70 lat. Oprócz pieczywa wypiekanego w Piekarni na Żytniej Pajda Chaps oferuje także: ciepłe i zimne napoje, świeżo wyciskane soki owocowo-warzywne, kanapki oraz tosty.
PRAKTYCZNE INFORMACJE:
Adres: ul. Rozbrat 28/30, Warszawa
Godziny otwarcia: Pon – Pt 7:00 – 19:00, Sob 7:00 – 14:00
Strona internetowa: www.piekarnia-zytnia.pl/pajda-chaps
Rodzaj kuchni: pieczywo, kanapki
Średnie ceny: 5-10zł
Klimat / Atmosfera: luźna
Dzielnica: Powiśle
Pokaż Warsaw Foodie na większej mapie







