Pajda Chaps

Joanna Mróz 15 maja 2014

Piekarnia Pajda Chaps powstała niedawno na Powiślu. To kawiarnia i jednocześnie sklep firmowy Piekarni Tomaszewscy na Żytniej. Pieczywo Pajda Chaps nie zawiera dodatków chemicznych i polepszaczy. Chleb produkowany jest na naturalnych zakwasach. Założycielem piekarni jest nestor polskiego piekarstwa mistrz Andrzej Tomaszewski, który pieczeniem chleba zajmuje się od 70 lat. Oprócz pieczywa wypiekanego w Piekarni na Żytniej Pajda Chaps oferuje także: ciepłe i zimne napoje, świeżo wyciskane soki owocowo-warzywne, kanapki oraz tosty.

Pajda Chaps

PRAKTYCZNE INFORMACJE:

Adres: ul. Rozbrat 28/30, Warszawa

Godziny otwarcia: Pon – Pt 7:00 – 19:00, Sob 7:00 – 14:00

Strona internetowa:  www.piekarnia-zytnia.pl/pajda-chaps

Rodzaj kuchni: pieczywo, kanapki

Średnie ceny: 5-10zł

Klimat / Atmosfera: luźna

Dzielnica: Powiśle


Pokaż Warsaw Foodie na większej mapie

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *