Hotel Sheraton Warsaw wprowadza Sheraton Social Hour – wieczorne degustacje win klasy premium. We wtorki i czwartki w godzinach 19.30-20.30 w Lobby Barze w hotelu Sheraton w Warszawie goście będą mogli wybierać wina premium i degustować je na kieliszki. Dwa kieliszki wina kosztują 25zł. Dodatkowo szef kuchni hotelu, Artur Grajber zaproponował przekąski, dopasowane do każdego z win i podkreślające jego charakter. Wśród nich znajdziemy między innymi: Tartę z kremową gorgonzolą i warzywami (34zł), Kozi ser z karmelizowaną figą i rukolą (34zł) oraz Tatar z łososia z musem serowym (24zł).
PRAKTYCZNE INFORMACJE:
Adres: Lobby Bar, Hotel Sheraton, ul. Boleslawa Prusa 2, Warszawa
Godziny: wtorki i czwartki 19:30-20:30
Strona internetowa: www.sheraton.pl
Rodzaj kuchni: przekąski, przystawki
Średnie ceny: 25-35zł
Klimat / Atmosfera: luźna
Dzielnica: Śródmieście
Pokaż Warsaw Foodie na większej mapie