Gli Italiani

Marta Glinka 7 marca 2013

Gli Italiani to po włosku Włosi.  To także nazwa nowej restauracji otwartej niedawno na Mokotowie, założonej i prowadzonej przez Włochów. Szefem kuchni restauracji jest Massimo Mauri, kucharz z wieloletnim doświadczeniem, a także wielbiciel wędkarstwa i zagorzały kibic AC Milan. Za pizzę odpowiada Alessandro, doświadczony ‚pizzaiolo’ z Neapolu. W menu lokalu znajdziemy pizze, pasty, dania z ryb i owoców morza,  a także sałatki, przystawki. Szef kuchni serwuje dania pochodzące z różnych zakątków Włoch według oryginalnych włoskich receptur.

Gli Italiani

INFORMACJE PRAKTYCZNE:

Adres: ul. Rejtana 17, Warszawa

Telefon: 22 646 29 17

Strona internetowa: Facebook

Godziny otwarcia:  codziennie 11:00-22:00

Rodzaj kuchni: włoska

Średnie ceny:  dania główne

Klimat / Atmosfera: na luzie

Dzielnica: Mokotów


Pokaż Warsaw Foodie na większej mapie