Nowa restauracja i bar z ciekawym designem i interesującą międzynarodową kuchnią powstała przy Poznańskiej 16, w kamienicy vis a vis Signature. Nazywa się Bez Tytułu. Miejsce jest dość eleganckie, ale bezpretensjonalne. Szefem kuchni jest tu Francuz Erwan Debono. W jego pierwszym menu znajdziemy m.in. Carpaccio z dorady z cytrusową śmietaną, guacamole, orzechami laskowymi i jabłkami; Ślimaki w maśle ziołowo-czosnkowym; raviole z karmelizowaną cebulą, serem feta i bulionem grzybowym; Filet z makreli po prowansalsku czy pierś z kaczki z sosem z malin i orzechów nerkowca.
PRAKTYCZNE INFORMACJE:
Adres: ul. Poznańska 16, Warszawa
Godziny otwarcia:
wt.-czw.: 12:00 – 22:00
piąt.-sob.: 12:00 – 23:00
Telefon: 22 251 52 88
Strona internetowa: Facebook, www.beztytulu.com
Rodzaj kuchni: międzynarodowa
Średnie ceny: dania główne 35-65zł
Klimat / Atmosfera: luźna, bezpretensjonalna
Dzielnica: Śródmieście
RECENZJE BLOGERÓW (3):
Restaurantica.pl by Foodie R (październik 2016)