Właściciele Smażalni OKOŃ w Zielonym Grądzie (trasa E7 k. Pasłęka) otworzyli kilka dni temu drugie miejsce pod tą samą nazwą. Smażalnia OKOŃ w Warszawie znalazła swoją lokalizację w siedzibie po zamkniętym Kresowiaku, przy Alei Wilanowskiej. W menu smażalni znajdziemy przystawki, ryby filetowane w panierce, ryby bez panierki, ryby z pieca, ryby w całości, a także zupy, surówki i dodatki. Zjemy tu na przykład rosół z węgorza, flądrę w zalewie, pstrąga w migdałach, panierowanego szczupaka czy kergulenę w całości.
PRAKTYCZNE INFORMACJE:
Adres: Aleja Wilanowska 43c, Warszawa
Godziny otwarcia: pon – niedz 11:00 – 22:00
Telefon: 22 642 42 44
Strona internetowa: Facebook
Rodzaj kuchni: rybna
Średnie ceny: 8 – 19zł / 100g
Klimat / Atmosfera: luźna
Dzielnica: Mokotów