Tio Malo tex-mex bar otworzył się właśnie przy Koszykowej. Przez trzy sezony działali jak food truck, pojawiając się na różnych zlotach ulicznego jedzenia w całej Polsce, a teraz postanowili zapuścić korzenie w Warszawie. W menu znajdziemy quesadillas, burrito i taco z różnymi dodatkami takimi jak szarpana wołowina, kurczak achiote, kaktus, konfitowana wieprzowina, ozór wołowy, czarna fasola czy boczniak w tempurze. Do każdego dania serwowane są salsy własnej produkcji o różnym poziomie ostrości – łagodna z mango, chilli i kolendrą, lekko pikantna z Pico de Gallo, pikantna Chile Chipotle i piekielnie pikantna z papryczkami Carolina Reaper. Dla tych, którzy lubili odwiedzać food truck Tio Malo mamy dobrą wiadomość, foodtruck nie kończy swojej działalności i będzie działał równolegle z lokalem stacjonarnym.
źródło zdjęcia: Tio Malo Facebook