3 listopada przy ulicy Wandy na Saskiej Kępie otworzyło się nowe mięsne miejsce – Yes Butcher Shop & Bistro. To połączenie sklepu mięsnego i restauracji stworzone przez szefa kuchni Michała Gniadka (wcześniej m.in. szefa kuchni Klonnu, Plato czy Zoni. Bistro specjalizuje się w stekach, zjemy tu min. rostbef, antrykot, polędwicę, t-bone, tomahawk, czy secreto iberico i stek z tuńczyka. W karcie bistro znajdziemy także: tatar wołowy, tatar z tuńczyka bluefin, szpik kostny, ośmiornicę czy strogonowa z polędwicy wołowej.
W sklepie możemy kupić sezonowane steki wołowe w różnych cięciach (m.in. pochodzące z krów z własnej hodowli) i inne świeże mięsa, takie jak jagnięcina, cielęcina, wieprzowina, kurczak, indyk ekologiczny. Oprócz tego w sklepie znajdziemy mięsne produkty w stylu francuskich charcuterie: pâté en croûte, boudin noir, auszpiki.