Być Może

Foodie R 28 grudnia 2013

Od  kilku dni przy placu Unii Lubelskiej działa nowe francuskie bistro – piekarnia – Być może.  Od wczesnych godzin rannych piekarze wypiekają tu różnorakie pieczywo i wypieki, które można skonsumować już od od 7 rano w ciągu tygodnia, a od 9 w weekendy w ramach propozycji śniadaniowych.  Codziennie można tu zjeść inne zestawy obiadowe (np. zupę cebulową, wołowinę po burgundzku czy makaron z krewetkami), a wkrótce także wpaść na kolację przy winie. W stałym menu znalazły się oprócz wypieków na słodko i słono, kanapki i sałatki.
Byc Moze

INFORMACJE PRAKTYCZNE:

Adres: ul Bagatela 14 (przy pl. Unii Lubelskiej) , Warszawa

Godziny otwarcia: pon.-piąt. 7:00-23:00, sob.-niedz. 9:00-23:00

Telefon: 519 000 014

Strona internetowa: Facebook

Rodzaj kuchni: przekąski, kanapki, kuchnia śródziemnomorska

Klimat / Atmosfera: luźna

Dzielnica: Śródmieście

 

RECENZJE BLOGERÓW (1):

Froblog by Foodie F (Grudzień 2014)

Nakarmiona Starecka (grudzień 2013)

 


Pokaż warsaw foodie na większej mapie