Bydło i Powidło

Marta Glinka 8 maja 2013

Dziś przy Kolejowej otwiera się nowe miejsce – Bydło i Powidło. To lokal poświęcony wołowinie.  Jego specjalnością są burgery i steki z argentyńskiej wołowiny. Jeśli jesteście wielbicielami steków możecie wybrać spośród Rib-Eye, New York, Polędwicy  i T-bone. Wołowinę znajdziecie również w sałatkach, sandwichach, a także nowojorskich bajglach z pastrami czy hot salt beef. Do  każdego dania podawany jest jeden z autorskich, własnoręcznie produkowanych sosów na bazie słodkich powideł.   Przed lokalem ma wkrótce pojawić się także ogródek, w którym będzie można posiedzieć i coś zjeść w sezonie letnim,  a wieczorem obejrzeć film w działającym w czasie wakacji kinie  letnim.Bydlo i Powidlo

INFORMACJE PRAKTYCZNE:

Adres: ul.Kolejowa 47, Warszawa

Godziny otwarcia:  pon.-czw.12:00-23:00, piąt. 12:00-ostatniego klienta, niedz.12:00-23:00

Telefon: 501 599 230

Strona internetowa: Facebook Fanpage

Rodzaj kuchni: amerykańska

Średnie ceny: burgery 20-30 zł, steki 59-89 zł

Klimat / Atmosfera: luźna

Dzielnica: Wola

RECENZJE BLOGERÓW (2)

Restaurantica.pl (czerwiec 2013) by Foodie R

Froblog.pl (maj 2013) by Foodie F


Pokaż Warsaw Foodie na większej mapie

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *