Dziś przy Kolejowej otwiera się nowe miejsce – Bydło i Powidło. To lokal poświęcony wołowinie. Jego specjalnością są burgery i steki z argentyńskiej wołowiny. Jeśli jesteście wielbicielami steków możecie wybrać spośród Rib-Eye, New York, Polędwicy i T-bone. Wołowinę znajdziecie również w sałatkach, sandwichach, a także nowojorskich bajglach z pastrami czy hot salt beef. Do każdego dania podawany jest jeden z autorskich, własnoręcznie produkowanych sosów na bazie słodkich powideł. Przed lokalem ma wkrótce pojawić się także ogródek, w którym będzie można posiedzieć i coś zjeść w sezonie letnim, a wieczorem obejrzeć film w działającym w czasie wakacji kinie letnim.
INFORMACJE PRAKTYCZNE:
Adres: ul.Kolejowa 47, Warszawa
Godziny otwarcia: pon.-czw.12:00-23:00, piąt. 12:00-ostatniego klienta, niedz.12:00-23:00
Telefon: 501 599 230
Strona internetowa: Facebook Fanpage
Rodzaj kuchni: amerykańska
Średnie ceny: burgery 20-30 zł, steki 59-89 zł
Klimat / Atmosfera: luźna
Dzielnica: Wola
RECENZJE BLOGERÓW (2)
Restaurantica.pl (czerwiec 2013) by Foodie R
Froblog.pl (maj 2013) by Foodie F
Pokaż Warsaw Foodie na większej mapie