Bibenda

Joanna Mróz 27 lutego 2014

Restauracja i bar Bibenda, którą anonsowałyśmy jakiś czas temu, jest już otwarta. Miejsce na Nowogrodzkiej oferuje autorską kuchnię, opartą o świeże, sezonowe produkty. Bibenda jest stworzona przez Beniamina Bieleckiego i Zbyszka Gawrona – właścicieli firmy cateringowej Ma noże i może. W Bibendzie zjemy w późnych godzinach – kuchnia czynna jest aż do północy. W menu znajdziemy m.in. jarmuż, białą pieczoną kiełbasę na soczewicy, kaczą wątróbkę z konfiturą pomarańczowo-tymiankową.

 Bibenda

PRAKTYCZNE INFORMACJE:

Adres: Nowogrodzka 10, Warszawa

Godziny otwarcia:  Wt-Niedz 12:00-0:00

Telefon: 502 770 303

Strona internetowa: Facebook  

Rodzaj kuchni: autorska

Średnie ceny: 15-25zł

Klimat / Atmosfera: luźna

Dzielnica: Śródmieście

RECENZJE BLOGERÓW (4):

Restaurantica.pl by Foodie R (lipiec 2014)

Froblog.pl by Foodie F (luty 2014)

Little Hungry Lady (kwiecień 2014)

Nakarmiona Starecka (marzec 2014)


Pokaż Warsaw Foodie na większej mapie

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *