L’enfant terrible

Joanna Mróz 17 czerwca 2014

Zapowiadany przez nas kilka tygodni temu L’enfant terrible otworzył sięw piątek 13tego o godz. 13tej. L’enfant terrible oferuje autorską kuchnię Michała Brysia, szefa kuchni pracującego do tej pory w restauracjach nagradzanych 2 i 3 gwiazdkami Michelin. L’enfant terrible dosłownie to niesforne dziecko, oznacza osobę zbuntowaną przeciw utartym schematom. Zgodnie z nazwą miejsce stawia na kuchnię umykającą regułom i nieformalną atmosferę towarzyszącą posiłkom. W L’enfant terrible będą się także odbywały recitale, koncerty jazzowe i inne inicjatywy artystyczne.

 Lenfant terrible Foodie PRAKTYCZNE INFORMACJE:

Adres: ul. Sandomierska 13 (wejście od Rejtana), Warszawa

Godziny otwarcia: 

Telefon: 22 119 57 05

Strona internetowa: Facebook

Rodzaj kuchni: autorska

Średnie ceny: 30-50zł, menu degustacyjne 5 dań 170zł

Klimat / Atmosfera: luźna, artystyczna

Dzielnica: Mokotów

RECENZJE BLOGERÓW (1):

Froblog by Foodie F (Czerwiec 2014)

Pokaż Warsaw Foodie na większej mapie

2 odpowiedzi na “L’enfant terrible”

  1. małgorzatka napisał(a):

    Lubię jeść. Lubię ludzi, którzy ciekawie mówią o jedzeniu

  2. małgorzatka napisał(a):

    Lubię jeść.

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *