Pracownia Cukiernicza Odette została oficjalnie otwarta w walentynkowy weekend. Mieści się w nowym apartamentowcu przy ul. Górskiego, niedaleko My’o’my i My’o’tai. Jednym ze współtwórców cukierni jest Piotr Chylarecki – cukiernik i wykładowca Akademii Czekolady Callebaut. W Odette możemy wybierać spośród tortów, makaroników, pralin, wytworów z czekolady oraz najróżniejszych ciastek. Można kupić je na wynos albo skosztować na miejscu obserwując proces powstawania słodkości w kuchni oddzielonej przeszkloną ścianą. W lokalu będą również organizowane warsztaty i szkolenia cukiernicze – pierwsze odbyły się właśnie w ostatni weekend.
INFORMACJE PRAKTYCZNE:
Adres: ul. Górskiego 6, Warszawa
Godziny otwarcia: pon. – sob.: 10.00 – 20.00, niedz.: 10.00 – 16.00
Telefon: 604 745 444
Strona internetowa: Facebook
Rodzaj kuchni: wypieki, słodycze
Klimat / Atmosfera: luźna
Dzielnica: Śródmieście