Tapage

Joanna Mróz 12 maja 2015

Nowe miejsce właściciela Kaskruta powstało przy Placu Zbawiciela. Tapage zajął lokalizację po Rumburaku. Menu Tapage obejmuje przekąski podawane na jednorazowych talerzach. Celem jest utrzymanie bezpretensjonalnego charakteru miejsca. Karta przekąsek ma się zmieniać co miesiąc. Znajdziemy tu kilka pozycji wegańskich, wegetariańskich, rybnych i mięsnych. Poza przekąskami są też kanapki i desery. Za kuchnię – podobnie jak w Kaskrucie – odpowiada Piotr Ceranowicz. Tapage serwuje także koktajle alkoholowe i soft.

 Tapage Foodie

PRAKTYCZNE INFORMACJE:

Adres: Plac Zbawiciela 5, Warszawa

Godziny otwarcia: Pon – Niedz 12:00 – do ostatniego klienta

Telefon: brak informacji

Strona internetowa: Facebook

Rodzaj kuchni: przekąski

Średnie ceny: 12-14zł

Klimat / Atmosfera: luźna

Dzielnica: Śródmieście

RECENZJE BLOGERÓW (1):

Froblog by Foodie F (Maj 2015)

Jedna odpowiedź do “Tapage”

  1. Tomek napisał(a):

    Nie polecam tej restauracji. Prowadzą cyganerię i zatrudniają dużo ludzi na dzień próbny nic im nie płacąc co samo pokazuje jak traktują swoich pracowników, a szkoda, bo zapowiadała się dobrze. No cóz.

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *