Nowe miejsce właściciela Kaskruta powstało przy Placu Zbawiciela. Tapage zajął lokalizację po Rumburaku. Menu Tapage obejmuje przekąski podawane na jednorazowych talerzach. Celem jest utrzymanie bezpretensjonalnego charakteru miejsca. Karta przekąsek ma się zmieniać co miesiąc. Znajdziemy tu kilka pozycji wegańskich, wegetariańskich, rybnych i mięsnych. Poza przekąskami są też kanapki i desery. Za kuchnię – podobnie jak w Kaskrucie – odpowiada Piotr Ceranowicz. Tapage serwuje także koktajle alkoholowe i soft.
PRAKTYCZNE INFORMACJE:
Adres: Plac Zbawiciela 5, Warszawa
Godziny otwarcia: Pon – Niedz 12:00 – do ostatniego klienta
Telefon: brak informacji
Strona internetowa: Facebook
Rodzaj kuchni: przekąski
Średnie ceny: 12-14zł
Klimat / Atmosfera: luźna
Dzielnica: Śródmieście
RECENZJE BLOGERÓW (1):
Jedna odpowiedź do “Tapage”
Nie polecam tej restauracji. Prowadzą cyganerię i zatrudniają dużo ludzi na dzień próbny nic im nie płacąc co samo pokazuje jak traktują swoich pracowników, a szkoda, bo zapowiadała się dobrze. No cóz.