Pizzeria Tutti Santi została otwarta pod koniec kwietnia na parterze nowego biurowca przy ulicy Królewskiej, niedaleko placu Grzybowskiego. To pierwszy warszawski lokal sieci, której patronuje Valerio Valle, mistrz Włoch w pizzy klasycznej. W menu pizzerii jest prawie czterdzieści rodzajów pizzy podzielonych na cztery kategorie. Możemy skusić się na pizzę premium (np. San Giuseppe – z mozzarellą, włoską polędwicą Bresaola, borowikami i serem pecorino romano albo San Francesco z mozzarellą, serami Gorgonzola i Pecorino Romano oraz salami Romano), premium bianca (np. tartufo z pastą truflową, mozzarellą di Bufala, szynką Prosciutto Cotto i pieczarkami) oraz pizzę klasyczną (np, margherita, capricciosa czy quattro stagioni). Dla miłośników kuchni roślinnej są dwie propozycje pizzy wegańskiej. W menu jest również kilka rodzajów makaronów i sałatek.
pizzeria
Więcej szczegółów: