Restauracja PamPam otworzyła się niedawno przy Emilii Plater w lokalu po zamkniętej restauracji Dekagram. Szefem kuchni nowej restauracji jest Paweł Rumowski, który wcześniej pracował m.in. w Amber Roomie, hotelu Westin czy Restauracji Art Déco w Hotelu SPA Dr Irena Eris w Polanicy Zdrój. Kucharze Pam Pam korzystają z pieca Josper opalanego specjalną mieszanką węgla drzewnego. W krótkiej karcie lokalu znajdziemy klasyki kuchni międzynarodowej takie jak tatar wołowy w stylu francuskim z frytkami, czy sałatka Waldorff. Zjemy tu także pierożki cielęce ze szpinakiem i cebulą confit, rosół z kaczki, smażonego fileta z piotrosza z groszkiem cukrowym, kalarepą, soliródem i veloute z owoców morza, risotto grzybowe z serem bursztyn, karczochami i królikiem, pierś z kaczki z żółtym burakiem, puree z dyni, kaszą gryczaną i sosem z czerwonego wina.