Dubrovnik

Joanna Mróz 1 listopada 2012

Na Nowogrodzkiej, pomiędzy Marszałkowską a Kruczą, otworzy się wkrótce nowa restauracja Dubrovnik. W tej samej lokalizacji swoją siedzibę miało już kilka restauracji, m.in. Migawka. Aktualnie trwa tam spory remont, okna zasłonięte są gazetami i nie widać, co dzieje się wewnątrz. Właściciele kompletują obsługę i kucharzy. Wygląda na to, że za kilka tygodni będziemy w tym miejscu mogli się posilić bałkańskimi przysmakami. Warsaw Foodie poinformuje Was o otwarciu, jak tylko data przestanie być owiana tajemnicą.

GDZIE: Dubrovnik, ul. Nowogrodzka 22, Warszawa

3 odpowiedzi na “Dubrovnik”

  1. jazsg napisał(a):

    piwo z tanka.

  2. Marko napisał(a):

    I wódka Beluga 😉

  3. Agnieszka napisał(a):

    Polecam na weekendowe spotkania bo nie trzeba rezerwować stolika (tyle wolnych miejsc w sobotę zastaliśmy), jedzenie – nie jadłam, ale ceny (?), menu ubogie, mało pozycji dań w karcie, dużo pozycji polskiego piwa.

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *