Tydzień temu na Woli przy Jana Pawła otworzyła się nowe restauracja Rico. Serwuje kuchnię tex-mex, a jej szefem kuchni został Krzysztof Lech, znany do tej pory m.in. z wielokrotnie nagradzanej restauracji Nabo na Sadybie. W menu Rico znalazły się przystawki (m.in. grillowana kolba kukurydzy z majonezem chipotle, papryczki jelapeno z kremowym serkiem i cheddarem), zupy (chilli con carne, krem z kukurydzy), burritos (m.in. z wołowiną, z kurczakiem cajun), kolorowe tacos (m.in. z fajitą wołową, z kurą, z falafelem), quesadilla (m.in. z chorizo, czy wegetariańska z batatem, fetą i szpinakiem), sandwiche i burgery, krewetki, dania z grilla (m.in. polędwica z byka, żeberka wieprzowe BBQ), sałatki (z grillowanym stekiem bavette, z hummusem paprykowym) i desery (m.in. churros z sosem czekoladowym). Poza jedzeniem, Rico ma też kartę alkoholi, a w niej mocne alkohole, autorskie koktajle i wino.
RECENZJE BLOGERÓW: