Ed Red restauracja Warszawa

Ty też możesz zostać współwłaścicielem sieci restauracji Ed Red!

Foodie R 27 listopada 2018

Restauracje Ed Red działające w Warszawie od 2016 roku i w Krakowie od 2014 to popularne autorskie restauracje z kuchnią polską, a jednocześnie steakhousy, oferujące mięsa sezonowane na sucho. W 2017 roku goście odwiedzili obie restauracje aż 100 tysięcy razy, a przychody netto ze sprzedaży wyniosły 10 mln zł. Ed Red regularnie zdobywa wyróżnienia najważniejszych organizacji w świecie gastronomii takie jak: Michelin, Gault & Millau oraz Slow Food. Właściciele Ed Red stawiają na ciągły rozwój – eksperymentują, szukają nowych smaków i dostawców. Krakowski Ed Red już niedługo otworzy się w nowym, dwukrotnie większym lokalu, w zabytkowych wnętrzach dawnego teatru żydowskiego w sercu dzielnicy Kazimierz. Od października w Hali Mirowskiej działa także bar Targowy z własnymi wyrobami wędliniarskimi i garmażem. W ciągu najbliższych 3 lat właściciele chcą otworzyć 4 steakhousy Ed Red i 20 Barów Targowych, a na przełomie 2021 i 2022 roku planują debiut giełdowy.

Teraz możecie być nie tylko gośćmi restauracji, ale także wspomóc ich rozwój dołączając do grona współwłaścicieli. Ed Red SA we współpracy z platformą crowdfundingu udziałowego  beesfund.com, rozpoczął niedawno emisję akcji restauracji. Akcje możecie kupić bezpośrednio na platformie beesfund, a na akcjonariuszy czekają karty rabatowe i atrakcyjne nagrody w zależności od liczby zakupionych akcji.

Tu kupisz akcje: akcjaedred.pl

Partnerem artykułu jest Ed Red SA. Źródło zdjęć: materiały restauracji