Challenge wielkanocny brunch

Challenge ’32 Restaurant

ul. Żwirki i Wigury 1H, Renaissance Warsaw Airport HotelWłochy, Warszawa
tel: 22 164 71 30

restauracja

Więcej szczegółów:

Wielkanocny brunch w restauracji Challenge ’32

Foodie R 16 kwietnia 2019

Zamiast tracić czas na świąteczne przygotowania i krzątanie w kuchni, można go spędzić na beztroskich rozmowach z rodziną i z przyjaciółmi podczas wielkanocnego spotkania w restauracji. Restauracja Challenge ’32 w hotelu Renaissance zlokalizowanym na lotnisku Chopina w dniach 20-22 kwietnia (sobota-poniedziałek) zaprasza na Wielkanocny brunch.  W tych dniach będzie można skosztować świątecznych specjałów przygotowanych przez szefa kuchni Andrzeja Bryka. Na stole pojawią się tradycyjne wielkanocne przystawki takie jak faszerowane jajka, pasztet domowy z sosem cumberland, bałtycka troć wędrowna na rukoli, sałatka jarzynowa czy pieczony warchlaczek z purée i duszoną kapustą. Podczas brunchu zjemy także żurek, świąteczne dania główne  takie jak pieczona kaczka w jabłkach i majeranku czy łosoś bałtycki duszony w warzywach korzennych i autorskie desery (mazurek, szarlotkę czy mus czekoladowo-orzechowy). Koszt udziału w brunchu za osobę to 169 zł (cena zawiera również wino domowe i napoje bezalkoholowe), na dzieci od 7 do 12 lat jest 50% zniżki, a najmłodsi do 6 lat jedzą gratis. Restauracja zapewnia bezpłatny parking dla gości.

Partnerem tekstu jest restauracja Challenge ’32. Źródło zdjęć: materiały restauracji.